tisdag 29 mars 2011

Favoriter


Äntligen en ledig dag ! Så skönt att få lite sovmorgon och att ta dagen som den kommer .

Dom gamla ljusstakarna är mina favoriter, i tung metall , målade i en cremefärgad nyans och så där härligt naturligt slitna . Dom hade jag turen att hitta på Tradera för några veckor sedan . Den lilla lilla gamla kulramen , hittade jag på den där vinden , ni vet :) Och den är jag också så glad för , jag tycker den är supercharmig .

Kramar // Susanne ♥

torsdag 24 mars 2011

Blomsterprydd docka




En gammal blomsterkrans i tyg pryder numera provdockan . Den fick bli lite vårfin och jag gillar att kransen och dockan går i samma ton .

Idag skall jag och dotter Linnea till det stora varuhuset och fylla på ljusförrådet och kanske lite annat smått och gott . Vill redan nu önska en trevlig helg , eftersom jag skall jobba i helgen .

Kramar // Susanne ♥

söndag 20 mars 2011

Burkar på rad


Burkar från vinden . Gamla fina i tunnaste glas , med bubblor och ojämnheter i glaset och med en liten nedvikt kant . Vet inte riktigt vad jag ska ha dom till , en och annan blombukett kanske ? Tills dess får dom bara stå på rad uppe på skåpet .

Ha en skön avkopplande Söndag .

// Susanne ♥

lördag 19 mars 2011

Charmigt fynd


Den här gamla pottan hittade jag också på vinden , under min skattjakt . Kanske inte det finaste fyndet , men iallafall ett charmigt fynd , tycker jag .

Önskar er alla en riktigt mysig Lördag !

Kramar

Susanne ♥

måndag 14 mars 2011

Skattjakt på hög nivå




Igår var jag på skattjakt . Vänner till mig skulle tömma en vind , som var full med saker , och dom var så gulliga att dom tänkte på mig . Jag lovar er att den vinden gick inte av för hackor :) Jag var som ett barn på julafton . Idag visar jag en del av det jag fick med mig , visar mer en annan dag . Titta bara på den gamla skrivbordstolen , och bandyklubban och ........ Ja , ni förstår att jag är helt lyrisk !
Nu ska allt få sig en välbehövlig tvätt , men det gör jag så gärna :)

Kramar // Susanne ♥

fredag 11 mars 2011

Menykort och förkläde






Bredvid tallrikshyllan i köket har jag hängt upp ett gammalt menykort och ett gammalt franskt linneförkläde . Linneförklädet är sytt av nunnor , och nästan för fint för att användas .
En ledig helg ligger framför mig , och det är skönt efter en turbulent tid . Imorgon är vi bjudna till svägerskan med familj . Sonen i huset där är kock och skall komma hem och laga en 5 rätters måltid till oss . Spännande !
Vill önska er alla en riktigt trevlig helg .
Kramar // Susanne ♥