tisdag 3 februari 2009

Amerika koffert
Köpte en gammal Amerika koffert eller kista häromdagen på loppis . Gillar tanken på att den varit med om en del . Tänk om man kunde få reda på , vem som har packat i den ? och om den har varit i Amerika ? Hur det gick för dom , där så långt borta ? Tänk om den kunde berätta ! Jag vill veta !!
Men jag kan inte bestämma mig för om jag tycker om den rent utseendemässigt , och om jag vill ha den och isåfall var ?? Tycker den är både fin , charmig och väldigt ful ! Usch ! Vad ska jag göra med den ? Ge mig råd och tips ! Säg åt mig att jag ska kasta den , om ni tycker det ! Beslutsångest ! Kramar Susanne

17 kommentarer:

Tine sa...

oh, you're so beautiful pictures on your blog. I'm totally in love. at all, your whole house and the entire decoration is the hammer. Really, I'm speechless and almost a little jealous ... you will now watch every step. all love from germany ... christine

Lisas torp sa...

Jag tycker den ä jättecharmig, speciellt med tanke på vad den kan ha varit med om!
Jag tänker direkt - förvaring!! Jag skulle nog samla inredningstidningar i den...eller kanske för källsortering olika lådor med "metall", "plast", "glas" etc...inuti! Tänk så fiffigt!
Du har säkert gott om plats och kan ha den nånstan utan att den tar för mycket plats!
Jättecharmig!
Lisa

Jenny Oak Fae sa...

Jag har en likadan, som jag målat vit...dessvärre, för den var ju fin som den var egentligen...

KRAM, Jenny

<3

Livet På Vintergatan sa...

Jag har en precis lika (tror jag) koffert som dig. Min hämtade jag från vinden hos min pappa i somras. Efter 45år på vinden, så hade den rostat och var inte alls i lika fin skick som din, så jag gissar på att min varit lika fin en gång i tiden! Har samma problem, vet inte alls vad jag ska ha den till, just nu står den i hallen och agerar avlastningsyta.

Emelie

Linneas Hjärtefröjd sa...

hej!har du plats för den tycker jag absolut att du ska ha den framme!! jättebra förvaringsutrymme,för nåt man inte vill ha framme ex som lisas torp sa.
tycker de är så fint med robusta saker tillsammans med de "vita mjuka". har du tidnigen jeanne darc living? ta tips därifrån kanske o låt fantasin flöda ;)
kommer bli kanon!!

kramar linnea

Loppis Lycka sa...

Hej, jag har en liknande hemma. Dock så står den nu på vinden för jag har inte bestämt vad jag skall göra med den. Den är av den större modellen, så den är svårplacerad i mitt lilla hus. Tycker de är fina som dom är, men tanken har slagit mig många gånger att måla den vit. Hade den ett tag som soffbord, då locket är platt.
Ha det så bra!
Josefine

drömmen om vitt sa...

Det är klart att du inte ska kasta den....kanske ska måla invändigt och ha den öppen med en massa linne i eller andra stilleben........hjärta på tråd ja! Har grävt fram dom små knölarna och satt i nya krukor....men jag vet inte riktig än om det funkar...man får kapa lite av den slingan som följer med.....Lycka till! Lotta

Lantligt i stan sa...

Vilken tur att jag hittade hit, vilken fin blogg du har! Hit kommmer jag fler gånger! Fina kyrkoljusstakar som jag blev avundsjuk på!
Kram Anki

Rosengårdens Inredning sa...

Grattis Susanne!
Du har något att hämta hos mig...
Kram Malin

Mia, New Room Interior sa...

Vanskelig å gi råd der ja.. :-) Gøy at du er med i konkurransen inne hos meg! Flott blogg du har! Ha en fin kveld! Klem-Mia

Jenny Oak Fae sa...

Ja, nu är det enbart musik av Secret Garden på min blogg..!

: )

KRAM, Jenny

<3

Sköna o Gröna Ting sa...

Hej Fröken Skåne!!!

Usch, fy, pi.., jag har varit sååå dålig på att visa några livstecken dom sista dagarna, har ju saknat er allihopa men inte orkat sitta så värst mycket framför datorn.., det händer väl det med!
Men idag hände det grejor vettu.., fick en pall med varor idag, sådant vi beställt på mässan och det gör en pigg på nytt kan du tro!!
Har du det bra annars, har ni vår där ner eller, såg i en annans blogg ifrån Skåne att hennes snödroppar hade börjat att kika upp..., orättvist, här ser jag varken några snödroppar, inte ett endaste grönt grässtrå ser jag för den jädrans snön!!

Kära Susanne.., nu hör jag en skön stämma bakom mig som viskar.., kom och lägg dig på mig..., hmm, inte var det gubben inte utan min renbäddade säng kallar på mig och det är bäst att lyda....

Hopp i säng!
Sussa gott

Maria sa...

Tack för att du länkat till min tävling!!

Jag tycker du ska ta med kofferten till Antikrundan och höra om de har nåt bra att säga om den :)
Om jag haft plats hade jag haft den, precis som den är, framme med typ lakan i.

Kram!

Ann-Sofie sa...

Kanske behålla den ett atg och se om "den talar till dig" Ibland brukar det bara ge sig...men du har ju redan fått toppen tips, till linnen o lakan, till tidningar/magasin, eller kanske bibliotekslåda, med massa pocket/böcker i...vet inte om du har barn eller barnbarn, annars tycker jag om att "gömma" undan leksaker och utklädningskläder...
Jättefin tycker jag den är, bryter ju av snyggt till vitt!

En hälsning från Ann-Sofie

Mette J sa...

Känner igen mig lite...har en gammal amerikakoffert och hur mycket jag än gillar den så har jag svårt att veta var den ska platsa. Min är i samma form men dessvärre har den genomgått en renovering av mina föräldrar, som slipade ner den och målade kurbits(!) på den och den gamla charmen slitna gråskavda finnishen som den hade innan är borta....så mitt råd är att tänka till innan man ger sig på den...så man är säker på hur man vill ha den. Sen är det väl i och för sig bättre att om du vill ha den fixar så du trivs med den:)Det blev lite dubbelt det där!

t sa...

har letat kistor på auktioner i evigheter nu, men blir alltid överbjuden! så typiskt. vilken tur du har som har hittat en så fin kista!

Anonym sa...

Underbar!
har en likadan och två andra gamla koffertar av annan modell med träliste om. De utgör en spännande inslag i inredningen tycker jag. tips till dig som letade koffert, på blocket.se brukar de dyka upp då och då och ligger från ett par hundraoch uppåt i pris. Jättefin blog by the way.
/bonnie