onsdag 2 juni 2010

Ljuvliga trädgård
En trädgård är verkligen guds vardagsrum . En plats som skänker ro , en lisa för själen . Ett underbart ställe att vara på . Jag njuter verkligen av vår , även om kirskålen växer sig meterhög , och breder ut sig som ett grönt hav .

10 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Ja men kirskål är faktiskt vackert, fast inte när de växer i rabatterna...ler... Men de är fina att binda med i buketter. Ja nu njuter man av skönheten må jag säga. Ha det så gott!
Kram Pia

Sussi sa...

Du gör helt rätt...passa på att njuta nu! Det finns inget vackrare än naturen på försommaren. Och blommor av kirskål är också vackra!

Kram
Sussi

Vit som snö sa...

Visst är det så, trädgård gör gott för själen! Det visar sej ju väldigt bra för återhämtning för de stackare som drabbats av utbrändhet, det är helande och rogivande.
Kirskål är väl inte så tokigt, grönt och fint!
Kram Cilla

OlgaA sa...

Visst är det så - rummet för själen... I mitt rum pågår renovering för fullt :)))

kramar, Olg@

Vintage House sa...

Ja nu ska man vekligen njuta och det är så härligt att bara få vara ute:)
ha en ljuvlig kväll
kram
sandra

Lisas torp sa...

Ja, visst är det helt underbart nu! Syrenerna doftar så man nästan blir helt bedövad! Ljuvlig är det! Jag har svårt att gå in på kvällarna här! Min kirskål låter jag också växa och gissa om den växer, men jag låter den också vara bakom huset och låter den gå i blom! Den är jättevacker när den blommar! Ikväll åt jag dessutom lite i salladen...!:)
Fortsätt njuta nu!
Kram
Lisa

STENLYCKA sa...

Ja visst är det ljuvligt ingen tid på året kan mäta sig med försommaren, så ta till vara på dagarna. Kirskål är vackert men inte när den kommer smygande bland mina stenar.
Kramen till dig!
Raina

Lantliv sa...

Ja nu har vi en massa njutningsfulla soliga dagar framför oss......Längtar tills fredag...ja men du det är ju imorgon!!!! Veckorna går sååå fort! Kirskål...japp här med överallt!!!
kramis Anne-Lee

Ellinor sa...

Kirskål sa nån till mej att man kunde ha i sallader när dom tittade i min Trädgård.
Din ser Rofylld o Vildvuxen o Charmig ut.
Kram/Ellinors Hus

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag har gett upp med kirskålen, den är ju faktiskt riktigt fin. Och det blir inget mer ogräs där den växer.
Njut av värmen och solen i din fina trädgård.
Trevlig helg
Kram till dig
AnnaMaria