tisdag 19 juli 2011

Gammal skåpmat

I det gamla skåpet möbleras det om ibland . Gamla saker blandas med makens nytillverkade tennglas .Dom senaste dagarna har jag ägnat åt trädgårdsarbete . Gamla stora kornellbuskar skall bort , så jag har sågat , grävt och klippt . Det har varit ett styvt jobb , men snart är dom borta . Till våren är det tänkt att det ska klättra humle där , på höga störar . Ett rum i trädgården som ramas in av gammaldags humlestörar .


Tyvärr är min semester slut nu , så imorgon är det jobbet igen , som gäller .


Ha en skön sommardag ! Kramar // Susanne ♥

21 kommentarer:

Anci sa...

Jag tycker att dina bilder är så vackra. De är helt i min stil.

Kramar
Anci

Lycka till på jobbet :)

Lilla Blanka sa...

Hej Susanne!
Jag gillar ditt skåp :) med innehåll, tycker du har så vackra saker!
Vad spännande med trädgårdsprojektet! Arbete i trädgården tycker jag alltid tenderar att bli tunga, med grävning, bortforsling av material osv men det låter väldigt fint, ditt humleprojekt!
Kram
Mia

Linda sa...

Hej Susanne! Visst är det underbart med semester. Det ligger ett mail och väntar på dig i inkorgen när du kommer tillbaka till jobbet. Sköt om dig och hoppas vi ses igen. Du gör intryck!
Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Den skåpmaten var inte illa, så jättefina tennglas. Han är en duktig tennsmed din man. Och den gamla huven är så fin också.
Njut av din sista semesterdag
Kramar
AnnaMaria

STENLYCKA sa...

Vilken vacker skåpmat. Din mans tennglas var så underbart vackra, måste vara en glädje att få dricka ur dessa.
Förstår att du har jobbat, akta ryggen! Sådan buskar brukar vara besvärliga att få upp.
Jag stammade upp min ormhassel igår, blev ganska nöjd. Den har blivit så stor och grenarna hänger på marken nu blev det ett litet träd och den krokiga stammen kom fram.
Hoppas det känns ok att börja jobba igen,vet att det brukar kännas lite jobbigt första dagen.Jag är inne på min tredje semester vecka, tycker ledigheten har gott alldeles för fort.
Önskar dig en fortsatt bra vecka!
Kram Raina

C. Tvillingmamma sa...

Hoppats du haft en bra semester! :)

Lisas torp sa...

Så mycket vackert du har i ditt skåp och så vackra tennglasen är tillsammans med det andra fina!
Ha en härlig dag!
Kram
Lisa

LantlivsAnette sa...

Ohhh så fint du har i skåpet !! Massor med vackra saker..
Jag tog bort mina Humelstörar i år, satte dom i en klunga istället på två störar..de växte så dåligt, ingen aning vad det berodde på, någon sa att man måste sätta stora o många plantor vid varje stör, det gjorde tyvär inte jag, så tänk på det då du planterar !!
Kraaam Anette

Yvonne sa...

Bläddrade igenom din blogg. Ni har så fint. Man blir så inspirerad. Nu måste jag fixa lite i min trädgård Tänkte när jag såg dom höga välvda fönstren, bor ni på ett slott, eller?
Hälsningar Yvonne

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Vacker skåpmat!

Hoppas du haft en trevlig semester :)
Ha en bra dag på jobbet imorgon!

Kram från Australien♥

Fröken Agnes sa...

Hej!

Så mycket vackert du har! Hoppas din semester varit fin iallafall.

Kram Jenny

LOPPISLIV sa...

Så mycket fint i ditt skåp! Humlestörar ska vi också sätta upp iår hade vi tänkt, får se om vi hinner. Hoppas din semester varit bra, jag har precis börjat min igår. Ha det gott nu. Kram Paula

Vita Hemligheter sa...

Oj vad fint du har det i skåpen och så fina saker!
Ha det bäst!
Kram Emma

Johanna Stålros sa...

Så fint, och vad din man är duktig! Kram Johanna

Lantliv sa...

Hej gumman, det var ett tag sedan nu måste jag erkänna som jag kikar in hos dig! Du vet har hamnat mer på fb numera...kräver mindre tid där!! Så otroligt massa vackra bilder från Erat hem jag missat! Du är en stor inspirations källa ska du veta och jag vet inte hur många gånger jag tänkt att - Det här skulle Susanne se!! Vilka fantastiska glas din kära man gjort...så glimmande! Ha det fint nu och och var rädd om ryggen din! Har precis blivit bra från ett ryggskott jag fick i maj...hua inge skönt!!! kram gumsan

Marie sa...

Så mycket fint i ditt vackra skåp, riktigt ögongodis!

Hoppas att det går bra att börja jobba igen och att du haft en fin semester!

Kram Marie

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Hej igen,
Kul att du tittade förbi, Susanne :)

Vi bor i Queensland på östkusten, 3 mil söder om Brisbane. Det är klart att jag längtar hem ibland, men jag har IKEA väldigt nära så jag får min svenska 'fix' ofta - ibland flera gånger i veckan ;)

Jag tror att ju oftare man åker hem ju mer längtar man hem... själv har jag inte varit i Sverige sedan julen 2003 och jag har ingen brådska att åka hem, men visst vill jag uppleva svensk sommar OCH vinter igen, speciellt nu när jag har barn som är halvsvenska :) Jag vill ju visa dem var jag kommer ifrån.

Kram från Australien♥

Solstrimmor sa...

Här kommer en hälsning från en bloggvän som lyckats med det osannolika. Jag har lyckats med det som inte borde gå, nämligen raderat min blogg!! Jag skulle ju bara radera ett oönskat g-mailkonto... jag tror ju alltid att jag KAN KLARA ALLT SJÄLV!! Denna gång gick det inte... bloggen försvann och går inte att få tillbaka. Vore jag inte gråhårig redan hade jag blivit det nu. Suck!

Har nu öppnat en ny blogg, Vårt röda hus, http://vartrodahus.blogspot.com.

Hoppas du hittar till mig igen!

Kram Eva-Mari

Madame Morell sa...

Heja humle, humle är bäst. Blir bra det med fina höga störar. Jag planerar också vad jag ska odla nästa år - innan denna säsong är över,,,,vad hände med att njuta av nuet, men det är ju så roligt att planera.
Jessika

Vintage House sa...

Hej
Ja ditt underbart vackra skåp härligt att flytta om.. Mycket ögongodis du har,,,,
hoppas du har haft en skön semester och att det går bra att jobba igen..
ta hand om dig,
kram
sandra

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Satt och lästa Lantliv sommarhem och där var du!! Kul!!