torsdag 29 september 2011

Skåpet som blev över

Skåpet som blev över , är ett gammalt bokskåp . Ett skåp som har varit med mig i 25 år , som har överlevt ett antal flyttar . Ett högt vackert skåp , med många fina detaljer . Men det är bara att konstatera att jag har fler skåp än jag behöver . Men frågan är om jag kan skiljas från det ??
Kramar // Susanne ♥

13 kommentarer:

where the forest end... sa...

Mm.. Nu känner ju inte jag dig, alls. Men jag hade inte kunnat gjort det, är alldeles för sentimental. Och skåpet var alldeles för fint :)

Anonym sa...

Et nydelig skap,det hadde ikke jeg greid og skille meg av med...
ha en vakker høstdag
klemklem
eddas kreativiteter...

Kickan Style sa...

OJ vilket vackert skåp...det skull jag iallafall INTE kunna skiljas från...:)

Kristina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Om jag var du skulle jag tänka ett tag till, visst har du någon bra plats till skåpet. Det är jättefint och ni har ju kamperat ihop så länge. Men ibland är det som Mia brukar säga dags att någon annan ska få vara glad över sakerna.
Kramar
AnnaMaria

Vintage House sa...

Hej
Kan tänkta mig att det blir svårt att skiljas från det..
Som mig har jag egentligen för mycket möbler men kan inte göra mig av med dem så de får stå i garaget och ta plats man vet aldrig när man vill ta in det igen...
kram
sandra

Lisas torp sa...

Vilket otroligt vackert skåp! Det blir säkert svårt att skiljas ifrån!
Kram
Lisa

Sallys hus sa...

Hej hej!
Vilket underbart skåp!!
Efter 25 år skulle jag nog tänka mig för både en o två och 10 gånger.....tänk om du ångrar dig!
Jag har ett skåp som jag haft i 17 år...inte ens fint men jag kan ändå inte göra mig av med det..;)
Kram o ha en fin dag!
Katarina

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

det är svårt att skiljas från en del saker men ibland kan ju sakerna vara lite svåra att spara bara för att om man inte har plats..kram

rosenälvorna sa...

Altid svårt att skiljas från något vackert, lycka till med beslutet! Christina

Satu Pysselblogg ! sa...

Ett väldigt vackert skåp, precis som din blogg, har bläddrat o bläddrat och tittat och läst ... ni har ett otroligt vackert hem. Varje gång jag åker förbi någon gammal skolbyggnad drömmer jag om att få flytta in. Kommer garanterat att följa din blogg.
Kram Satu

G:a Affären sa...

Ibland kan det vara dags för att skiljas från ägodelar men det där skåpet är så fint att det bör tänkas på! Dessutom är bokskåp svåra att få tag på nuförtiden. Ingen kär släkting eller vän som kan "låna" det på obestämd tid?

Lantliv i Norregård sa...

Hej!
Jag förstår precis, jag är likadan! Men ibland känner man att man är klar med vissa saker....Har tanken börjat gro kanske det är dags?? Lycka till med ditt beslut:)

Kram Malin

Winkel's Crazy Ideas sa...

Et veldig vakkert skap, forstår at det er vanskelig å skulle skilles fra det. Har et gammelt skattholl - skrivebord jeg ikke kan skilles fra her hjemme...vet ikke hvor jeg skal ha det...men neimen om jeg klarer å selge det :)