onsdag 18 februari 2009

Ledig dag




Idag är jag ledig , så jag och dottern Hanna tänker inleda dagen med ett loppisbesök och sedan vidare till Ikea , för lite ljusinköp . Idag i Skåne är det kallt , riktigt kallt , imorse när vi vaknade var det 14- grader . Brrr !! Ha en bra dag ! / Kramar Susanne

18 kommentarer:

Lisas torp sa...

Vilken härlig färg på ranunkeln!

Ha en skön ledig dag och hoppas att ni hittar ngt spännande!
Kram
Lisa

Anonym sa...

Härligt med lite kyla i Skåne. Hoppas du hittar något trevligt på loppiset.

ha en skön dag
Kram annica

Vardags-mirakel sa...

Hoppas ni får en härlig dag tillsammans, loppis och IKEA på samma dag! Ha det bra, kram Eva.

Penseldraget sa...

hej susanne
vad härligt de låter ledig dag tillsammans med dottern..hoppas du hittar nåt kul på loppisen..ikea är ju alltid ikea men kul ibland de oxo =)
kram pia

Maria sa...

Vi får njuta av lite vinter till här nere, men snart kommer våren!

Kram

Lantliv sa...

Hej Susanne, vi ska ha vår loppis runda på lördag tänkte vi! Den känslan man har i magen...tänk om DEN saken dyker upp. Spänningen är olidlig!
Kul att du hälsade på hos mig idag, alltid lika trevligt! Köket hos oss är för oss bäst! Har allt ink. köksö! Vi flyttade i våras från vår gamla skola till detta. I vår skola behövdes allt renoveras- vi tröttnade på vägen!
Vi hörs kram Anne-lee

Rosengårdens Inredning sa...

Hej Susann!
Härliga bilder du visar oss som vanligt ;)
Trådkronan är snart klar....
Jag mailar dig.
Ha det gott och kram från mig/Malin

Vardagens guldkorn sa...

Å va mysigt! En mamma-dotter-dag brukar vi kalla det här hos oss och det brukar vara väldigt populärt! Hoppas ni fick det trevligt! Kram Linda

Marits vita skrin sa...

Mysigt med mor och dotter dag.
Hoppas ni hade en toppendag med mycket loppis fund.
Visa om du hittade nåt sen.

Kram kram

drömmen om vitt sa...

Åhhh vad härligt det låter med ledig dag, känner att man längtar till helgen nu....vad roligt med loppis besök.
Ha det gott!
Lotta

Nilla sa...

Åh, hoppas ni haft en härlig dag! En sån skulle jag också vilja ha. Min 9,5-åring har börjat visa ett tidigare oanat intresse för inredning så nu vädrar jag morgonluft och hoppas på lite sällskap på mina inspirationsrundor.

Camilla Alvén sa...

Hej!
Första gången som jag hittade hit, visst är det härligt med kylan, solen och den blå himlen. Hade hoppats att vädret skulle hålla sig fortsatt fint men i eftermiddags blev det mulet igen, typiskt.
Ha det bra
Camilla

My Lovely Things sa...

Hej!!

Vilken fin ljusstake, så otroligt snygg!!

Låter kul med IKEA!!

Jag ska åka och köpa joggingskor till ena sonen idag..hade hellre bvart hemma efter jobbet...men så kom jag ju på att loppisen var öppne..då blev det genast roligare och meningsfullare..hi..hi..Fy va jag är knäpp!!Men loppis är som att gå på skattjakt..

ha det så bra..
kram anna

Karin Lindström sa...

Hej!

Men det var värst vad kallt ni har! Här har det varit ca 6-6 minus om nätterna nu i minst en vecka. Det blir till att klä på sig när man ska ut!

Hoppas ni fick en mysig dag och att du fyndande också. Jag borde med besöka det stora varuhuset, mitt ljuslager börjas sina *ler* man får ju elda så mycket nu.

Det var verkligen roligt att se din makes vackra saker! Jag blir alltid så glad när jag ser underbara saker skapade av kreativa människor. Har han äver gjort din vigselring?

Ha en fortsatt bra vecka!

Kramar
Karin

Loppis Lycka sa...

Hoppas ni fick en fin dag tillsammans! Vilken vacker ljustake du visar.
Kram Josefine

Vitt och nött sa...

vilka vackra bilder! ljusstake är ju superfin!

låter som en härlig dag!
kram!

C De-sign sa...

Hej Så sköntmed en ledig dag!!! Man behöver det....jag har ju haft lov i en vecka nu!!! Oj, så härligt! Tiden vill ju inte räcka till till allt man vill göra...du har så rätt... Inlägget med din makes vackra tenn konstföremål var roligt att få se! Hälsa och tacka och ge honom komplimanger!!! så fina saker! Jag är ju mycket intresserad av smycken och importerar en del silvesmycken men arbetar inte själv i silver, utan en del designar jag och silverarbetarna tillverkar dem åt mig. Tyvärr har jag inte kvar min lilla fina butik så det blir inte i så stor omfattning nu. Roligt är det i alla fall och jag har ju numer en del i min "sido"blogg/butik. Blir en fin utlottning i morgon!!!! Ha en skön fredag! Kram fr C

angelhairs.blogspot.com sa...

Hej!
Ja, nog är det mysigt alltid att ha en dag ledig ibland...jag är ledig imorgon...ska måla bokstäver min man sågat ut till mig....visar resultatet på min blogg så småningom......
Kram Jeanette