fredag 2 januari 2009

Stalldörr


Är man knäpp eller fullständigt galen ?! Jag vet inte , en del påstår nog det medans andra förstår precis vad jag menar och hur jag tänker . I ett förråd har vi haft en gammal stalldörr stående , rödmålad . Men den fick jag för mig att jag skulle dra in i huset . Jag målade den vit och sandpapprade på vissa ställen . Nu står den lutad mot en vägg och jag tycker att den är jättecharmig , men som sagt , jag har också fått kommentarer från vänner som , Varför har ni släpat in en gammal dörr ? ?

Jag köpte en smal löpare i tyg från Gudrun Sjöden , som jag egentligen hade tänkt lägga på bordet i jul men det blev istället så att den fick hänga på den gamla stalldörren som dekoration , så där har den blivit kvar .

11 kommentarer:

johanna sa...

Hej
Jag känner igen det med alla kommentarer=)) Det är många som suckat o tvivlat här med...Tyget var ju såå fint!!!Hoppas ni hade det riktigt mysigt i nyår.
Kraaaam

Rosengårdens Inredning sa...

Hej Susanne!
Visst får du köpa min mjölsäck....den är från Frankrike, jag har själv köpt den på Kronen i Danmark.
Maila mig om du vill att jag ska skicka den..
niclas.ingemarson@telia.com
God fortsättning...Kram Malin i Rosengården

K@ri sa...

Hei:-)
Så mange fine bilder du deler! Nytt og kjekt bekjentskap allerede. Jeg gleder meg til fortsettelsen. Morsomt det med den gamle døren. Jeg har selv ett gammelt vindu i stuen, men jeg har satt speil i det, så de største skeptikerne har godtatt at det er et speil :-)

Syster vit sa...

Helt rätt tycker jag....och normalt om man gillar lantlig stil. De andra får rynka näsan bäst de vill....eller hur? Jag gjorde samma sak här i julhelgen, tyvärr blev det inte riktig som jag tänkt mig, får sattsa på ett gammalt spröjsat fönster istället.
Kram
Marina

My Lovely Things sa...

vilken kanon ide..
jag sneglade på en gammal förrådsdörr hos min kusin i går..funderade på omm jag skulle junna ha användning för denn..nu ser jag ju vad jag kan använda den till..
otroligt vacker löpare..

kram anna

LantlivsAnette sa...

Åhhh, det är ju så fint med gamla dörrar i inredningen..din är sååå fin, och tyget också..
Du, är det inte en nötknäckare du har köpt på loppis, den som du visar där i höger sidan !
Kraam Anette

Ina sa...

Det finns e som inte förstår sig på vår smak, min pappa är en av de. han kan inte för sitt liv förstå vad vi ser i det gamla, rostiga avflagnade eller varför man vill ha dörrar och fönster ståendes inne som prydnad. Tur att man är olika.
Din dörr är superfin och det blev jättefint med löparen som hänger på den. Varför ska en löpare ligga på bordet då man kan ha den tll så mycket annat!?
Kram Ina

drömmen om vitt sa...

Hallå! vad roligt att kika in på din blogg, visst tycker jag inte att du är galen det är väl alla med lite inredningskänsla....eller? vänner släpper lite kommentarer om sig här med, men jag tycker att det är fint med gamla dörrar:)
Kikar gärna in igen.
Lotta

K@ri sa...

Takk selv du! Jeg fikk min første kommentar fra deg :-))

Hanna & Eve sa...

Hanna Lindell

Du har lagt in många fina saker och dom där polkagrisarna skulle jag vilja ha i mina händer.

Puss & Kram

Hanna Lindell

PÄRLOR av SKROT sa...

hejsan!! Du är inte alls galen :)) gamla dörrar är det finaste som finns jag har tom gjort en tavla av en gammal dörr,den dörren har suttit iett gammalt skåp.Med tyget på så blev det jääätefint Kram Sussie